Förnya något i barnrummen hemma

Att renovera kan vara en kostsam historia som tar både tid och pengar. Idag finns det dock många lösningar för dig som vill undvika renovering men ändå vill ha en ny känsla hemma. Att byta ut små detaljer kan verkligen sätta en helt ny prägel på hela barnrummet.

Känn efter vilken känsla du vill komma åt

Fundera först på vad du vill ha för känsla och vad du trivs och inte trivs med just nu. Kanske är det färger som inte känns rätt, eller är så är det kanske mönster och sättet det är inrett på som inte känns hundra. Fundera efter om du vill ha en modern, lantlig eller en mysigare känsla i barnrummet för att enklare hitta produkter som passar.

Förändra rummet med små enkla medel

Barnrum är ofta något behöver olika förändringar i takt med att barnet växer. Det finns gott om saker att göra utan att behöva ta itu med en storrenovering av rummet.

Att bara byta ut detaljer som kuddar, mattor och annan inredning kan ge rummet ett ordentligt lyft och ta det från barnrum till tonårsrum på ett kick exempelvis. Numera kan du även smidigt handla online för att slippa långa köer och behöva ta dig iväg till olika shoppingcenter.