Visa vilket NHL lag som du och dina barn hejar på

Håller du på något särskilt lag i NHL? Då är chansen stor att du har överfört den supporterkulturen till dina barn. Även om du och barnen bor i Sverige kan ni fortfarande visa vilket lag som är nummer ett i familjen. Det finns många sätt som ni kan göra det på.

Det vanligaste är att man köper någon form av matchtröja som visar vilket lag ni håller på. Det kan ni bland annat köpa på Supporters Place på nätet. Då är det också möjligt att få ett namn på tröjan. Det är extra roligt att ha favoritspelaren eller sitt eget efternamn på tröjan. Det brukar dessutom vara väldigt omtyckt av barnen i familjen.

Gör i ordning barnens rum

Någonting annat du kan göra för att hylla laget är att dekorera barnens rum med sådant som är symboliserat med laget. Du kan till exempel sätta upp flera posters på väggarna med favoritspelarna. Om barnen är stora nog kan de själva välja vilka motiv som ska sitta på väggen. Det blir också ett roligt projekt som ni kan göra tillsammans. Det blir också en rolig överraskning när de tar hem kompisar och andra gäster.