Fartfylld aktivitet för unga

Finns det barn och ungdomar mellan 8 till 14 år i familjen så kanske det ibland kanske finns dåligt med aktiviteter som kan passa in på vad de önskar göra. Det är lätt att man hamnar vid sin dator och blir sittande där. Inget fel i det, man kan lära sig oerhört mycket men det kan vara bra att få röra på sig ibland.Unga dansare

Intresse för dans

Om det finns ett intresse för dans så kan vi rekommendera Bliss, en dansskola för den som är mellan 8-14 år. På lite mer än 70 orter i Sverige så finns det kanske en stor chans att de finns på den ort som ni bor eller i någon närliggande. Det går att få mer information om upplägget och vad som krävs för att delta i dansskolan om ni besöker deras sajt. under tio veckar så kan man få lära sig disco, Street eller Cheer som dansformer. Tillsammans med andra intresserade och duktiga koreografer så lär ni er att dansa.

Träna på dans hemma

En stor fördel är att all koreografi ligger online på webben så ni kan när som helst ni har lust fortsätta att träna hemma, antingen ensam eller tillsammans med andra kompisar som också går på dansskolan. Det är ett fantastiskt sätt att få lära sig dansa och som avlutning på varje termin (två terminer) så sätts det upp en avslutningsshow. På hösten en lite mindre men på våren så blir det en stor show med alla dansare i något spektakulärt. Det är alltid roligt att få visa upp vad man lärt sig under terminen.